Scandal cu săbii și cuțite la Tecuci. O persoană a ajuns la spital

Distribuie articolul

A fost scandal noaptea trecută (marți spre miercuri) la Tecuci. Mai multe persoane s-au bătut, în timpul altercației fiind folosite cuțite și săbii. Se pare că a fost vorba despre un conflict spontan izbucnit între mai mulți bărbați aflați sub influența alcoolului.

Potrivit unor martori, scandalul s-a produs în interiorul unui grup de cunoscuți. Aceștia se aflau la un grătar și, din cauza consumului de alcool, au început să se certe. Discuțiile aprinse au degenerat într-o bătaie generală în timpul căreia au fost folosite arme albe. Unul dintre cei implicați a fost lovit cu o sabie în mână. El a ajuns pe propriile picioare la Spitalul din Tecuci dar medicii au decis să-l transfere la Spitalul de Urgență Sf.Apostol Andrei din Galați.

„A fost un caz, în jurul orei 1.45 a fost transferat cu ambulanța de la Spitalul din Tecuci la Spitalul din Galați. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, era rănit probabil cu o sabie. A venit singur la spitalul din Tecuci. Victima are o plagă înjunghiată la antebrațul stâng”, a declarat Doina Ursu, directorul adjunct al Serviciului de Ambulanță al Județului Galați.

Poliția a început o anchetă pentru a afla cine a provocat scandalul din Tecuci.


Distribuie articolul

You May Also Like