Unii cu investiții majore în infrastructură, alții cu panseluțele și zugrăvitul!

Distribuie articolul

Premierul Ludovic Orban, însoțit de ministrul Transporturilor, Lucian Bode și de cei doi co-lideri ai Alianței USR PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș s-au aflat astăzi la Galați pentru a semna contractul pentru execuția centurii mari a municipiului dar și a platformei multimodale din port .


Un proiect major, cel mai mare din infrastructura Galațiului, care va costa peste 700 milioane lei fără TVA și va degreva traficul din municipiu și nu numai.
Premierul Orban a atacat în termeni ironici dar și duri administrațiile publice locale ce s-au perindat în anii de democrație la Galați.

„Municipiul și județul nu au evoluat în ultimii 30 de ani. S-au făcut pași înapoi. Orice gălățean trebuie să dea dovadă de obiectivitate și să recunoască această stare de fapt. Tinerii au plecat care-ncotro, oamenii, în general au dus-o prost. Ceea ce s-a convenit astăzi, ce s-a realizat zilele trecute la Tecuci cu noul Serviciu de permise și înmatriculări auto prin insistența senatorului George Stângă, sunt două exemple de lucruri ce trebuie făcute în sprijinul cetățenilor.” , a declarat premierul României.


Ludovic Orban a atacat in termeni duri reprezentanții actuali ai Primăriei și Consiliului Județean, care în opinia sa se ocupă doar de o gospodărire de fațadă a Galațiului.


„Numai cu borduri, ciment, vopsea și panseluțe nu poți dezvolta Galațiul. O administrație de fațadă iar exemplul cel mai elocvent este ceea ce se întâmplă la Spitalul Județean. Ce face onor Consiliul Județean acolo? Renovează fațada. În loc să intre în rezolvarea problemelor de substanță. Cu 200 de cadre medicale infectate, cu probleme majore de echipamente, circuite de sterilizare, ei ce fac? Zugrăvesc! Asta este guvernarea locală PSD!” a mai spus premierul Ludovic Orban.


Distribuie articolul

You May Also Like