Reținut pentru că a lovit mașina Poliției

Distribuie articolul

Un tânăr din Grivița, județul Galați, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și, pentru a-și asigura scăparea, a lovit autospeciala Poliției. Ancheta a stabilit că bărbatul nu are permis de conducere. El este cercetat penal pentru distrugere și conducere fără permis.

”La data de 22 septembrie, un echipaj de polițiști din cadrul Postului de Poliție Grivița, care se deplasa cu autospeciala pe D.J. 25, între localitățile Călmățui și Ivești, a observat în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr, de 21 de ani, polițiștii deținând informații că acesta nu posedă permis de conducere.

Ca urmare, au efectuat semnale de oprire, însă tânărul nu a ținut cont de acestea, mărind viteza de deplasare.

Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului în cauză și, la intersecția străzilor 1 Decembrie 1918 și Alexandru Lăpușneanu, din comuna Ivești, persoana aflată la volan a lovit autospeciala care încerca să-l blocheze, acroșând-o în partea dreaptă față și provocându-i mai multe avarii, după care s-a oprit într-un cap de pod.

Tânărul a fost imobilizat și condus la sediul poliției, după audiere fiind reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. El este cercetat acum pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și distrugere, în cursul zilei de astăzi urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, informează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like