Un polițist pasionat de pescuit și de popice a ajuns șef peste autobuzele din Galați

Distribuie articolul

Întortocheate sunt ițele politicii gălățene. După mai multe rânduri de demisii și amenințări și după ce primarul pesedist și liderul ALDE Galați au dezbătut cu argumente ca la ușa cortului, societatea Transurb s-a ales cu un șef surpriză.

Este vorba despre Mihai Cadinoiu care a ajuns în fruntea societății locale de transport persoane direct din fotoliul de director al Poliției Locale.
Nu știm ce l-a determinat pe domnul polițist să plece dintr-un post călduț direct în groapa cu lei turbați și faliți de la Transurb. De asemenea, nu știm dacă Mihai Cadinoiu a umblat cu autobuzul când era mic, dacă visează noaptea tramvaie sau dacă scrie cu pseudonim pe forumurile pasionaților de troleibuze.

Cu siguranță, însă, politicienii îl vor prezenta ca pe un desăvârșit strateg, un fin diplomat și un salvator, un fel de Mesia al autobuzelor cu sau fără burduf. Rămâne de văzut.

Mihai Cadinoiu a ajuns șef la Transurb în urma ședinței de luni a Consiliului de Administrație. La ce smărăndoi specialiști în transport public sunt prin CA, nu ne miră nimic. Nu ne miră nici că noul director al societății de transport este mai cunoscut pentru pasiunile sale decât pentru calitățile de manager.

El este un pescar înrăit și un fost campion la popice așa că îi urăm fir întins și strike.


Distribuie articolul

You May Also Like