PSD a mai „șterpelit” un primar din județ! A ajuns la cota 5.

Distribuie articolul

 

 

Primarul comunei Smârdan, Silviu Zinica este cel de-al cincilea edil care se mută cu arme și bagaje la PSD în acest mandat.

Acesta a fost ales în 2020 pe lista USR-PLUS, fiind de altfel singurul primar al acestei alianțe electorale.

Precedenții primari care au ales PSD în anii scurși de la ultimele alegeri locale provin din PMP (Corod), ALDE (Independența) și Pro România (Matca și Cudalbi).

Revenind la primarul comunei Smârdan, trebuie spus că acesta a cochetat de ceva timp cu PSD, având sprijinul președintelui Consiliului Județean, Costel Fotea pentru diverse investiții în infrastructura localității.

De altfel, Zinica a făcut anul trecut deplasarea, alături de primarii PSD, la Parlamentul European, iar la  întoarcere avionul l-a dus direct la sediul PSD. De aceea, mutarea acestuia nu este chiar o surpriză. Numai puțin adevărat este și faptul că Zinica era unul dintre haștagiștii vocali, nu odată acesta întrebuințând cunoscuta „Jos Ciuma Roșie!”.

În altă ordine de idei, președintele PSD Galați, Dan Nica a afirmat la finalul săptămânii trecute că pentru Primăria Tecuci s-a stabilit să candideze actualul prefect al județului, Claudiu Sorin Gavril, fost consilier local UiPT.

Și acest anunț, la fel de previzibil, actualul prefect al județului, fiind personajul cel mai vocal din ceea ce înseamnă PSD Tecuci. De asemenea, actualul prefect a fost uns de jupânii PSD, tocmai pentru a-și desăvârși imaginea de care va avea nevoie în viitor pentru candidatura respectivă.

 


Distribuie articolul

You May Also Like