Un individ, după ce a încercat să intre cu mașina în mall-ul din Brăila și a lovit mai multe persoane:”Trebuie să curgă sânge pentru țara asta, o să plângi”

Distribuie articolul

Un individ a încercat să intre cu mașina în interiorul Promenada Mall din Brăila.

El a lovit mai multe persoane și s-a oprit în stâlpii de beton de la intrarea în complex. Uterior, șoferul care se comporta agresiv a fost imobilizat de mai mulți bărbați până la sosirea poliștilor.

Polițiștii spun că totul a pornit în urma unui conflict petrecut în localitatea Cazașu. Șoferul a înjunghiat un bărbat, apoi a lovit două persoane pe drumul de centură, a ajuns la mall și a încercat să intre în magazin cu mașina. În urma incidentului cel înjunghiat și alte 9 persoane au ajuns la spital.

„Sunt șapte victime la UPU Brăila și încă două la secția de Ortopedie, ambele stabile. Și la UPU toate persoanele sunt în stare stabilă, au multiple traumatisme, se intervine chiar acum. Sunt doi copii și cinci adulți. Toți pacienții sunt echilibrați”, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brăila, Alina Neacșu.

Individul a fost imobilizat de mai mulți bărbați și a început să țipe: „Trebuie să curgă sânge pentru țara asta, o să plângi”.

Polițiștii l-au reținut și au aflat că șoferul consumase alcool. Autoritățile nu vorbesc despre un atac terorist pentru că, probabil, nu este vorba despre așa ceva.

„Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătură cu un autoturism, l-a injunghiat pe acesta pe raza localitatii Cazasu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost retinut”, a anunțat IPJ Brăila.

La fața locului au fost mobilizate numeroase forțe de ordine, salvări, echipajul de descarcerare și elicopterul SMURD.

Foto: Obiectiv Vocea Brăilei


Distribuie articolul

You May Also Like