Șoferul anului

Distribuie articolul

Un șofer din Buzău a devenit erou astăzi, în județul Galați.

Deși se afla la volanul unui camion uriaș, foarte dificil de oprit în caz de pericol iminent, bărbatul a salvat viața unei femei de 90 ani, care i-a ieșit în cale de nicăieri.

Pentru a o evita, șoferul a tras de volan stânga mult, a pătruns pe contrasens și s-a oprit în gardul unei case. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Bătrâna câte traversa strada prin loc nepermis a fost amendată de Poliția Rutieră.

„În cursul acestei zile, în jurul orei 10.30, pe D.N. 2B, în localitatea Movileni, s-a produs un incident rutier soldat cu pagube materiale, cauzat de traversarea neregulamentară a unui pieton.
Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din județul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor și semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galați către comuna Șendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcția de deplasare și oprindu-se în gardul unui imobil. Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene, din cadrul Serviciului Rutier Galați, au identificat pietonul în cauză, o femeie, de 90 de ani, aceasta fiind sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultând că nu se afla sub influența alcoolului”, precizează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns