Un brăilean este anchetat pentru că și-a spionat soția cu ajutorul unei camere montate în baie. Dispozitivul a fost găsit de soacră!

Distribuie articolul

Un brăilean este anchetat de polițiști pentru că și-a spionat soția cu ajutorul unei camere video montate la baie. Bărbatul a montat dispozitivul în propriul apartament deoarece bănuia că soția îl înșeală. Camera a fost descoperită de soacra bărbatului gelos care a făcut pângere la Poliție. Anchetatorii au făcut verificări și au confirmat varianta reclamantei. Bărbatul a fost luat la întrebări de polițiștii brăileni care l-au anunțat că prin montarea dispozitivului a încălcat legea.

„O astfel de faptă a fost sesizată la Poliţia Municipiului Brăila, de o femeie în vârstă de 52 de ani, care a găsit un dispozitiv electronic de supraveghere video confecţionat artizanal, montat în apartamentul său, în baie. Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că dispozitivul fusese montat de ginerele femeii, care bănuia că soţia sa are o relaţie extraconjugală şi că foloseşte în acest scop respectiva locuinţă. Ceea ce nu a avut în vedere bărbatul, însă, a fost faptul că în acest mod încalcă dreptul la viaţă privată al tuturor locatarilor casei, drept ocrotit şi prin legea penală”, au anunțat reprezentanții IPJ Brăila.

Conform Codului Penal, pentru infracțiunea de violare a vieții private, bărbatul gelos riscă pedeapsa cu închisoarea de la o lună la 6 luni sau cu amendă. Pedeapsa poate crește în cazul celor care, în scopul comiterii faptelor sus-menţionate, plasează fără drept în locuinţa unei persoane mijloace tehnice de înregistrare audio sau video, respectiv închisoarea de la unu la 5 ani.


Distribuie articolul

You May Also Like