Ultimul sondaj înainte de alegeri dă frisoane partidului de guvernământ

Distribuie articolul

Cam nașpa. PSD este pe tobogan și la alegeri se prefigurează un rezultat catastrofal. Specialiștii de la IMAS au realizat un sondaj și au aflat că subordonații lui Dragnea sunt pe cale să facă istorie: să obțină cel mai prost rezultat al partidului de la dinozauri încoace.

Conform ultimul sondaj realizat înainte de alegeri, PNL câștigă fără emoții alegerile europarlamentare din 26 mai. Cei de la IMAS au făcut sondajul la comanda Europa FM și a rezultat că liberalii vor obține 28,5% din voturi. Pe locul doi, la mare distanță se află PSD cu doar 21%, iar în ceafa social democrată se simte răsuflarea Alianței 2020 USR PLUS, cu 19,5% voturi. De dragul competiției, vă mai spunem că în Parlamentul European vor mai intra Pro România lui Victor Ponta (9,9%), ALDE condusă CP Tăriceanu (9,8%) și PMP-ul lui Traian Băsescu (6,2%). Apoi, urmează sfârșitul lumii pentru că nici o altă formațiune politică nu mai depășește pragul electoral de 5%. Dacă sondajul IMAS se va potrivi cu rezultatul oficial, UDMR și UNPR vor vedea Parlamentul European doar la televizor.

Este posibil ca între rezultatele sondajului și cele finale să fie diferențe. S-a mai întâmplat și se va mai întâmpla din motive evidente: manipulare, prostie, eroare. Totuși, cifrele cu plus și minus în cârcă arată ce au reușit să facă domnii de la guvernare: prăpăd, bătaie de joc și ticăloșie.


Distribuie articolul

You May Also Like