Slalom printre restricții: circulația mașinilor și traseele Transurb, date peste cap de restricțiile de trafic din Galați

Distribuie articolul

Este nebunie în Galați: concertul Forza ZU va da peste cap circulația mașinilor pe străzile din jurul stadionului Dunărea, iar o lucrarea din intersecția străzilor Frunzei și Prelungirea Brăilei a blocat deja trei trasee Transurb.

Traficul din orașul Galați s-a dat peste cap, face tumbe și scoate fum pe nas. Timp de trei zile, mașinile nu au voie să circule pe străzile Stadionului și Săvinești pentru a permite organizarea în bune condiții a concertului Forza ZU pe stadionul Dunărea. Începând de joi, la ora 22.00, până duminică la ora 6.00, traficul rutier va fi deviat către bulevardul Marii Uniri și străzile Brăilei și Cloșca.

Participanții la eveniment, care vor veni din alte localități, vor fi direcționați către parcarea plajei Dunărea. De asemenea, camioanele vor circula către punctul Trecere Bac pe traseul Drumul de Centură – strada Combinatului – Prelungirea Brăilei – strada Cloșca. Afectate vor fi și traseele de autobuz 10 și 27: în perioada cu restricții, autobuzele vor trece pe strada Brăilei, pe la Spitalul Județean.

Alte probleme sunt pe strada Frunzei, în intersecția cu Prelungirea Brăilei. Acolo, Primăria s-a apucat de reparat un accident de teren, iar lucrarea ar trebui să țină două zile (joi și vineri). Trei trasee Transurb au rămas fără asfalt sub cauciucuri. Troleibuzul cu indicativul 104 nu mai circulă, fiind înlocuit cu un autobuz inscripționat cu mesajul Transbordare 104. În ceea ce privește traseele de tramvai 7 și 39 acestea sunt înlocuite cu autobuze care circulă de la Cinematograful Dacia până în Piața Energiei din 15 în 15 minute. Tramvaiele de pe traseul 7 circulă pe itinerariul Liceul 9 – Piața Centrală și retur. Acestea circulă intercalat cu tramvaiele aflate pe traseul 44 la un interval de 15 minute. De asemenea, tramvaiele care deservesc traseul 39 – respectă itinerariul Liceul 9 – Cimitirul Israelit – retur, conform graficelor stabilite.


Distribuie articolul

You May Also Like