Ucis cu bâta

Distribuie articolul

Un bărbat din Galați a fost arestat pentru 30 zile, sub acuzația de omor, după ce a bătut crunt un alt bărbat până l-a ucis. Mandatul de arestare a fost emis de instanță, la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

„Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 19.06.2021, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în intravilanul unui oraş din judeţul Galaţi, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a aplicat unei persoane, în mod repetat, lovituri cu o bâtă, în zona capului, a trunchiului şi a membrelor superioare şi inferioare, cauzându-i leziuni traumatice, printre care traumatism craniofacial, hemoragie subconjunctivală, plagă conjunctivală, fractură planşeu orbitar stâng, hemosinus, fractură mandibulă, traumatism toracic, fractură coastă CV, dreapta, fractură scapulă şi claviculă dreapta, traumatism membre superioare şi inferioare, fractură bază falangă 1, deget 2 mâna stângă, leziuni care au condus la decesul victimei.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like