Conflict tranșat cu sabia pe o terasă din Galați

Distribuie articolul

Doi bărbați din Galați au fost arestați preventiv pentru 30 zile, sub acuzațiile de tentativă de omor și tulburarea liniștii publice, după un conflict armat, provocat pe o terasă din oraș. Agresorii au folosit săbii.

„Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, în ziua de 14.06.2021, în jurul orei 20.30, în timp ce se aflau pe terasa unui bar situat într-o localitate din judeţul Galaţi, în prezenţa mai multor persoane şi pe fondul unui conflict spontan, un inculpat a aplicat unei persoane o lovitură cu pumnul în zona feţei, iar alt inculpat a aplicat aceleiaşi persoane vătămate o lovitură cu sabia în zona capului, lovitură în urma căreia persoana vătămată a căzut la pământ.

În baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii au continuat să lovească victima cu sabia, cu pumnii şi picioarele, provocându-i acesteia multiple plăgi tăiate, zone excoriate, echimoze – leziuni traumatice în zone de importanţă vitală.

Prin violenţa acţiunilor, inculpaţii au provocat o stare de panică persoanelor aflate în locaţia respectivă”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like