Dan Nica îi încurcă pe europeni. PSD a reușit să întârzie procedurile de înființare a noii Comisii Europene

Distribuie articolul

Noua Comisie Europeană ar trebui să funcționeze din luna noiembrie. Asta conform programului stabilit de conducătorii UE. Totuși, domnii cu papion nu au luat în calcul elementul în mișcare browniană și penală numit PSD. Colegii lui Ion Iliescu, Florin Iordache și Liviu Dragnea ar putea da peste cap bunul mers și tradițiile Uniunii Europene.

Printre cei care îi încurcă foarte mult pe europeni este gălățeanul Dan Nica: a fost votat de popor, nu are pedigree de comisar și acum este posibil să rămână în guvernul gol. Altfel spus, europarlamentarul Nica (votat de români) va fi propunerea României pentru poziția de comisar european pe probleme de transporturi (propunerea PSD), chiar dacă nu are față de demnitar european (a fost implicat în dosare de corupție) și doar dacă Guvernul Dăncilă nu cade la moțiunea de cenzură de joi.

Oricum, va fi încurcătură. Dacă coafura lui Dăncilă rezistă moțiunii, Nica va fi propus comisar și apoi, probabil, vor reîncepe problemele la audierile de la comisii. Dacă Dăncilă pică, Nica nu o să mai ajungă în fața comisiilor pentru că nu va fi propus pentru funcția de comisar. Evident, Dan Nica nu are de gând să se retragă.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns