TRENUL DE SEARĂ BUCUREȘTI-GALAȚI, IMPLICAT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT LA BUZĂU. A FOST ACTIVAT PLANUL ROȘU

Distribuie articolul

Grav accident rutier, în această seară, pe DN 2 B/E 85, în județul Buzău. Un microbuz plin cu călători a fost lovit în plin de trenul IR București-Galați. Șoferul microbuzului nu a respectat semnalele de la trecerea la nivel cu calea ferată. 14 persoane sunt rănite. A fost activat planul roșu de intervenție. Surse de la fața locului susțin că microbuzul ar fi din Galați. Informația nu a fost confirmată încă oficial. ”

Accident la trecerea la nivel cu calea ferată pe secția CF Buźău – Făurei

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că traficul feroviar între staţiile Cilibia şi Rosseti este închis la această oră, pe ambele fire, din cauza unui accident înregistrat la o trecere la nivel cu calea ferată dotată cu bariere automate.

Trenul IR 1579, care circula în relația București- Galați, a lovit un microbuz, al cărui șofer s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure și să respecte semnalizarea de la trecerea la nivel.

Reprezentanții Regionalei CF Galați s-au deplasat la locul accidentului pentru a acționa și a acorda sprijinul necesar reprezentanțiilor pentru situații de urgența.

Până la finalizarea operațiunilor desfășurate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență trenul IR 1731 ( Brasov – Galati) staționează temporar în Cilibia”, precizează CFR Călători.


Distribuie articolul

You May Also Like