Trafic blocat pe Faleza Dunării

Distribuie articolul

Circulația autoturismelor va fi blocată de vineri dimineață, de la ora 6, timp de opt ore, pe Faleza Superioară a Dunării. Motivul este generat de ceremoniile de bun venit ce vizează întoarcerea militarilor Batalionului 300 din Afganistan.

”Primăria municipiului Galați vă informează că în ziua de 6 septembrie 2019, în intervalul orar 06.00 – 14.00, circulația va fi închisă pe Bulevardul Marii Uniri, pe tronsonul: Str. Al. Cernat – Str. Navelor și pe segmentul cuprins între Strada Prelungirea Traian și Strada Roșiori”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții municipalității.

Conform acestora, circulația va fi închisă pentru buna desfășurare a ceremoniei militare și religioase pentru sosirea Batalionului 300 Infanterie Mecanizată ”Sf. Andrei”din teatrul de Operații Afganistan.

Ceremonia de ”Bun venit!” va avea loc de la ora 11.00, în zona ”Elice”. Alături de personalul Batalionului 300 Infanterie Mecanizată „Sfântul Andrei”, la eveniment vor participa familiile acestora, reprezentanţi ai eșaloanelor superioare din cadrul Ministerului Apărării Naţionale și ai autorităţilor publice locale şi instituţiilor naționale de apărare, ordine publică şi securitate naţională.


Distribuie articolul

You May Also Like