Un general american și mai mulți agenți ONU sunt căutați de polițiștii brăileni

Distribuie articolul

Căruța cu iubite de generali americani s-a răsturnat la Brăila. Dacă la începutul anului aflam că o brăileancă a fost înșelată cu suma de 37.000 de euro de un fals general în armata SUA, acum ni se spune că povestea s-a repetat. O femeie a reclamat la Poliție că a fost țepuită de un individ care i-a cerut bani ca să vină din Irak la Brăila.

Transportul este scump pe ruta Irak-România. O poate confirma femeia de 51 de ani, din Brăila, care s-a împrumutat la o bancă pentru a-i trimite  bani generalului de care se îndrăgostise pe Facebook. În total, brăileanca a trimis suma de 30.000 de euro prin intermediari ai generalului care susțineau că sunt agenți ONU. Femeia s-a prins că a fost înșelată doar după ce nu l-a mai putut contacta pe bărbat și s-a adresat Poliției.

„Pe 4 septembrie, la ora 11.00, la sediul Poliției s-a prezentat o femeie de 51 de ani, din Brăila, care a sesizat faptul că a fost înșelată cu suma de 30.000 de euro. Ea a spus că în anul 2018 a cunoscut o persoană pe Facebook care susținea că este general american. Femeii i-a spus că este în Irak și că are nevoie de bani să vină în România, ca să o viziteze. Victima a trimis banii în mai multe tranșe către alte persoane care au spus că sunt agenți ONU”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Poliția îi caută pe generalul american și pe agenții ONU pentru a le oferi un dosar penal pentru înșelăciune.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns