Moarte groaznică

Distribuie articolul

Un șofer din Iași a avut parte de o moarte cumplită, la o benzinărie din Galați. Bărbatul a intrat sub autocarul pe care îl conducea, pentru a repara instalația de aer condiționat, moment în care s-a produs o explozie care l-a ucis pe loc. Poliția din Galați a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La data de 02.07.2020, ora 00:39, Secția 5 Poliție a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că, pe strada Calea Prutului, în dreptul staţiei Peco Rompetrol, pe sensul de intrare în oraş, a fost oprit un autocar înregistrat în Cehia, ce transporta cetăţeni moldoveni, iar șoferul acestuia a decedat încercând să repare instalația de aer condiționat.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că șoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din satul Pădureni, com. Grajduri, jud. Iaşi, a încercat să repare instalaţia de aer de sub autocar iar în timp ce efectua această activitate a umblat la un robinet care prezenta o defecțiune iar când a dat drumul la aerul din perna suspensiei pneumatice, a fost prins sub autocar, decedând.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 5″, precizează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like