Teatrul Dramatic „Fani Tardini” intră în renovare, dar spectacolele continuă!

Distribuie articolul

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” a anunțat că va intra într-un amplu proces de reabilitare începând din această vară, cu lucrări planificate să dureze doi ani. În această perioadă, spectacolele vor continua să fie prezentate în locații temporare pentru a asigura continuitatea actului artistic. Până la finalizarea lucrărilor, spectacolele vor fi găzduite de Casa de Cultură a Studenților din Galați.

Reabilitarea teatrului vine după o stagiune 2023-2024 de succes, cu peste 100 de reprezentații și un public de aproximativ 16.000 de spectatori. Stagiunea 2024-2025 va debuta pe 15 septembrie cu avanpremiera spectacolului „Regina Nopții” de Leta Popescu, iar premiera oficială va deschide Festivalul Național de Comedie, ediția a XXXV-a, pe 28 septembrie.

Festivalul Național de Comedie va aduce la Galați cele mai bune comedii din teatrele românești, selecționate de criticul de teatru Maria Zărnescu pentru secțiunea ON (concurs) și Daria Ancuța pentru secțiunea OFF (în afara concursului). Spectacolele vor fi prezentate de teatre renumite, inclusiv Teatrul Act București, Teatrul Metropolis București și Teatrul de Stat Constanța.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” le mulțumește spectatorilor pentru susținerea continuă și îi invită să participe la spectacolele organizate în locațiile temporare.


Distribuie articolul

You May Also Like