Directorii Anului 2024. Înscrierile pe ultima sută de metri!

Distribuie articolul

Asociația pentru Valori în Educație (AVE) a deschis înscrierile pentru Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2024. Înscrierile se încheie pe 10 iulie 2024, la ora 23:59. Evenimentul recunoaște realizările directorilor din liceele, școlile și grădinițele publice din România.

Toți directorii și directorii adjuncți în funcție în anul școlar 2023-2024 sunt eligibili, cu excepția celor premiați în edițiile anterioare. Directorii se pot înscrie online la maximum două categorii: Inovare, Antreprenoriat și Egalitate de Șanse. Fiecare înscriere îi califică automat și pentru marele premiu, Directorul Anului 2024.

Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2024 are loc pe 24 octombrie la Opera Națională București. Vor fi premiați patru directori la categoriile menționate și se va acorda marele premiu, Directorul Anului 2024. Fiecare premiu este de 3.500 de euro și include participarea în Programul de Transformare a Școlilor din România, coordonat de AVE.

Noutatea acestei ediții constă în introducerea unei etape de jurizare regională. Regiunile Est, Sud, Vest și Centru vor trimite câte trei câștigători pentru fiecare categorie la etapa națională.

Înscrierea se face prin completarea unui formular online pe site-ul AVE. Oricine poate recomanda un director de școală cu rezultate remarcabile printr-un formular dedicat.


Distribuie articolul

You May Also Like