Teatrul Dramatic Fani Tardini anunță primul spectacol cu public. Detalii, AICI

Distribuie articolul

Reprezentanții Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați anunță reluarea spectacolelor cu public. Primul va avea loc în weekend, în curtea interioară a teatrului gălățean. Spectacolul va fi în aer liber și se vor respecta normele privind distanțarea socială, anunță organizatorii.

Primul spectacol va avea loc duminică, de la ora 21.00. Este vorba despre piesa Buzunarul cu pâine, de Matei Vișniec, în regia lui Vlad Ajder.

„Primul spectacol programat este BUZUNARUL CU PÂINE, de Matei Vișniec, regia: Vlad Ajder. În distribuție, actorii Răzvan Clopoțel și Ștefan Forir. Spectacolul a avut premiera în Stagiunea 2014-2015 și a obţinut Premiul Godot la Festivalul „Hyperion iese la Godot” desfășurat în 2015 la Bucureşti. Reprezentația va avea loc duminică, 7 iunie 2020, de la ora 21:00. Durata spectacolului este de 45 de minute. Spațiul de joc amenajat în curtea interioară a Teatrului are o capacitate de 59 de locuri pe scaune pentru public”, au anunțat reprezentanții Teatrului Dramatic Fani Tardini.

Spectacolul de duminică va fi primul cu spectatori la 13 săptămâni de la suspendarea reprezentațiilor din cauza epidemiei de COVID-19. Vor urma alte reprezentații în aer liber, au mai spus cei de la teatru. „Pentru a respecta în continuare măsurile de limitare a răspândirii virusului și pentru a proteja sănătatea artiștilor și a spectatorilor, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” va oferi reprezentații în aer liber în curtea interioară, va asigura distanțele minime de siguranță între public și scenă, dar și între spectatori și va programa doar spectacole cu distribuție mică.”

În paralel, Teatrul Dramatic continuă seria întâlnirilor online cu artiștii și cu spectacole din trecut.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns