O adminstrație de infarct: primarul Ionuț Pucheanu s-a luat din nou de oamenii săi de la Gospodărire Urbană

Distribuie articolul

Luni, 27 noiembrie, a fost o ședință de Consiliu Local nervoasă. Ionuț Pucheanu, primarul orașului Galați, a luat foc atunci când au început discuțiile despre parcuri, spații verzi și societatea Gospodărire Urbană. Edilul șef a propus ca mai multe activități să fie luate de la societatea GU și trecute în responsabilitatea unor firme private.

Conform ordinii de zi, consilierii au dezbătut un „Proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate pentru fundamentarea și stabilirea soluției optime de delegare a gestiunii a activității de amenajare și întreținere a unor parcuri și scuaruri din cadrul serviciului de adminstrare a domeniului public și privat și a documentației de delegare a gestiunii.” Asta la propunerea primarului Ionuț Pucheanu care a explicat de ce, cum, ce fel.

„Ne dorim un alt stardard, pe care, din punctul meu de vedere, cu toate discuţiile pe care le-am avut cu reprezentanţii societăţii Gospodărie Urbană, ei nu vor, nu pot, nu-i interesează, habar nu am. Nu pot ajunge la minimul de standard pe care noi îl dorim.  Gospodărire Urbană reuşeşte performanţa ca din aprilie până în octombrie să acopere Galaţiul o singură dată. Şi sunt sigur că mai sunt zone în care nu trece nici o dată. Pentru a avea un standard decent şi în interiorul cartierelor ar trebui să treacă de minimul două, trei ori pe an”, a trâmbițat  primarul Ionuț Pucheanu în fața consilierilor locali.

Ca să fie mai credibil, primarul Pucheanu s-a înroșit la față, a certat câțiva funcționari și s-a lăudat cu un infarct, din fericire virtual ca și realizările edilitare

„Dacă în ceea ce privește aparatul de lucru al Primăriei stau, câteodată, cu inima strânsă, în ceea ce privește delegarea acestei activități către SC Gospodărire Urbana as face infarct. Mai dați-mi două astfel de sfaturi și cred că o să mă aveți pe conștiința”, a anunțat Ionuț Pucheanu.

Noi credem că era mai simplu dacă primarul numea directori competenți și nu prieteni și colegi de partid. Sau dacă îi concedia la timp pe cei care s-au ascuns prin birouri călduțe în timp ce prin oraș buruienile creșteau cât casa. Părerea mea!


Distribuie articolul

You May Also Like