Tâlhărită în scara blocului

Distribuie articolul

O pensionară din Galați a trăit miercuri clipe de groază, când a intrat în blocul în care locuiește. A fost atacată violent de un individ, care a lovit-o cu brutalitate și a încercat să o jefuiască.

”La data de 09 ianuarie, ora 15.30, Secția 3 Poliție Galați a fost sesizată, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o femeie de 74 ani a fost agresată, în scara unui bloc, de un bărbat necunoscut care ar fi împins-o pe scări, ar fi lovit-o în zona spatelui și i-ar fi solicitat bani. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat, pe baza semnalmentelor oferite de victimă, prezumtivul agresor, în persoana unui bărbat de 32 ani, din municipiul Galați”, precizează IPJ Galați.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie, persoana bănuită de săvârșirea acesteia fiind reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.


Distribuie articolul

You May Also Like