Mesajul senatorului PNL George Stângă, după anunțarea candidaturii la funcția de președinte al Consiliului Județean Galați

Distribuie articolul


Dragi gălățeni,
Biroul Politic Național al PNL a validat candidatura mea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Galați. Încrederea colegilor mei mă onorează și în același timp mă responsabilizează pentru a obține rezultate cât mai bune.


Am un scop foarte clar în această campanie electorală și anume să câștigăm alegerile locale. Am convingerea că putem să facem din nou Galațiul un județ galben după rezultatele obținute anul trecut. Va fi o luptă grea, însă am alături de mine o echipă extraordinară în cadrul filialei PNL Galați.


Sunt pregătit să îmi asum această candidatură și să mă prezint în fața gălățenilor cu un program solid și cu proiecte concrete pentru dezvoltarea județului Galați. Alături de colegii mei vă vom prezenta o strategie reală de dezvoltare a județului nostru.


Îmi doresc să demonstrăm că județul Galați poate fi gospodărit în sensul dezvoltării comunităților locale și al asigurării bunăstării gălățenilor. Alegerile din acest an reprezintă șansa noastră, a tuturor gălățenilor, de a pune capăt unei administrații județene neperformante.

Aceste alegeri reprezintă o oportunitate pentru noi, pentru ca Galațiul să își poată exploata potențialul economic. Putem obține aceste rezultate doar dacă Galațiul va fi condus de PNL.


Pentru a reuși toate acestea am nevoie de susținerea voastră!
În perioada următoare vă voi prezenta echipa și proiectele pe care le vom propune gălățenilor!
Senatorul PNL George Stângă (Sursa FB)


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns