Tablou rutier: se circulă cu dificultate în câteva zone ale orașului Galați

Distribuie articolul

Sunt din nou probleme în traficul gălățean. Deși s-au terminat lucrările de la Uzina de Apă, șoferii au în continuare motive să stea cu nervii întinși. Săptămâna aceasta, în numeroase zone ale orașului Galați, se desfășoară lucrări de reabilitare și plombare ale carosabilului. Potrivit reprezentanților Ecosal, se lucrează pe Drumul de Centură și pe străzile Prelungirea Brăilei, M.Kogălniceanu și Arcașilor. De asemenea, zilele acestea se fac reparații ale unor accidente de sol pe G.Coșbuc și pe Siderugiștilor, la liniile de tramvai. Nu s-a întâmplat nimic spectaculos nici la lucrările mai vechi de pe strada Al.I.Cuza, la noul sediu al Primăriei, și de pe strada Tecuci, între 2 Babe și Intersecția fără Rost. Nu în cele din urmă sunt cârpite trotuarele de pe strada Siderurgiștilor(zona Ultimul Leu) și parcările de la Barboși, în jurul Școlii nr.9.

Pe durata lucrărilor, circulația mașinilor și a pietonilor nu este închisă. Totuși, traficul este îngreunat pe segmentele de drum aflate în reabilitare și este posibil să se formeze cozi de mașini, ne avertizează autoritățile. De aceea, polițiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto să evite pe cât posibil zonele unde se fac lucrări, să circule cu prudență și să respecte întocmai semnalele agenților de circulație.


Distribuie articolul

You May Also Like

One thought on “Tablou rutier: se circulă cu dificultate în câteva zone ale orașului Galați

  1. Orasul Galati este murdar si plin de ciini comunitari, in piata din Micro 19 masinile care aduc marfa circula anapoda. In Micro 20 sunt peste 25 de ciini comunitari iar cosurile pentru gunoi, de pe strazi lipsesc cu desavirsire.

Comments are closed.