Încep preînscrierile pentru Admiterea 2017 la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Distribuie articolul

Platforma www.admitere.ugal.ro se va deschide, în curând, pentru ca tinerii candidaţi la una din facultăţile Universităţii „Dunărea de Jos” din Galați să se poată preînscrie. Avantajul e că şi anul acesta, cei care fac dovada preînscrierii – prezentând codul generat – pot beneficia de o reducere de 10% din taxa de înscriere (rămasă la nivelul anului trecut – 150 de lei). Candidaţii pot opta pentru mai multe programe iar preînscrierea nu îi condiționează în niciun fel să-şi păstreze ordinea opțiunilor.

Admiterea la Dunărea de Jos, pentru învățământul cu frecvență,  se organizează şi anul acesta în două sesiuni: iulie și septembrie. Sesiunea din vară va debuta cu o săptămână, aproape, de înscrieri, în intervalul 10-15 iulie. Probele de concurs se vor derula între 17 și 19 iulie. Primele rezultate vor fi afișate pe 20-21 iulie, după care candidații declarați admiși au termen de depunere a diplomelor de bacalaureat în original până pe 24 iulie, la ora 10.00. Cei care nu vor aduce diplomele în original până la această dată, vor pierde locurile, iar ierarhiile din fiecare facultate vor fi refăcute.

Rezultatele finale vor fi afișate pe 26 iulie până la ora 16.00. Datele sunt valabile pentru toate facultăţile, mai puţin cea de Medicină și Farmacie, care are un alt calendar al admiterii uşor decalat: probele se dau în intervalul 25-26 iulie, afișarea rezultatelor și rezolvarea contestațiilor se vor face până pe 27 iulie iar până pe 31 iulie candidații sunt așteptați să aducă diplomele în original. Listele finale cu viitorii studenți la medicină vor fi cunoscute abia pe 2 august 2017.


Distribuie articolul

You May Also Like