Surprize… și nu prea: APDM și AFDJ au șefi noi

Distribuie articolul

Schimbarea Guvernului produce efecte la companiile naționale cu sediul la Galați. Este vorba despre Administraţia Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) și Administraţia Porturilor Dunării Maritime (APDM) care au șefi noi. Așa cum se întâmplă la fiecare schimbare de echipă la Palatul Victoria, în fruntea companiilor sunt aduși oameni pe gustul mai marilor zilei.

Ca urmare, noii șefi de la AFDJ și APDM sunt liberali. La Administraţia Fluvială a Dunării de Jos a fost numit consilierul local Alexandru Șerban. Tânărul liberal va intra în pâine la jumătatea lunii februarie și va avea un mandat provizoriu.

La Administraţia Porturilor Dunării Maritime va ajunge un consilier județean PNL. Sorin Creţu îi va urma în funcție „provizoriului” Dorian Dumitru, care va reveni în poziția de director adjunct. Crețu va avea și el un mandat provizoriu.
Șerban și Crețu vor fi nevoiți să demisioneze din Consiliul Local și din Consiliul Județean pentru că funcțiile în care au fost numiți sunt incompatibile cu pozițiile de consilieri.

Alte modificări vor fi făcute la nivelul directorilor adjuncți, dar și în consiliile de administrație ale celor două companii naționale.


Distribuie articolul

You May Also Like