Surpriză la PNL Galați: Prorectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Ștefan Baltă, s-a înscris în partid

Distribuie articolul

Organizația Municipală a PNL Galați a făcut o „achiziție” importantă: l-a înregimentat pe Ștefan Baltă, prorectorul Universității „Dunărea de Jos”. Cadrul universitar este la prima experiență politică.

Ștefan Baltă are 35 de ani, este conferențiar doctor în cadrul Facultății de Inginerie și ocupă funcția de prorector al Universității „Dunărea de Jos” din Galați. El spune că s-a implicat politic pentru a demonstra că noua generație de politicieni poate face performanță fără a fi asociată cu corupția.

„Consider că implicarea în politică este obligatorie pentru noua generație. A sta pe margine și a critica în permanență lipsa profesionalismului nu este o soluție. Implicarea reprezintă singura alternativă reală, singura speranță la o dezvoltare sănătoasă a societății noastre. Am cumpănit mult, pentru că, din păcate, politicienii sunt asociați în ziua de astăzi cu corupția. Vreau să vă asigur că voi face tot ce-mi stă în putere pentru ca noua generație politică să nu primească o astfel de etichetă”, a declarat Ștefan Baltă.

Adeziunea prorectorului Ștefan Baltă a fost aprobată în unanimitate de membrii Biroului Executiv al PNL Galați. Liderul liberalilor gălățeni, senatorul George Stângă, a anunțat că partidul este deschis și pentru alte personalități din mediul academic.

„Avem nevoie de oameni valoroși, care să aducă plus valoare obiectivelor noastre politice. Mă bucur că domnul Ștefan Baltă a ales să se înscrie în PNL și sunt convins că va avea o influență pozitivă asupra activității noastre. Sper ca în viitor și alte personalități din mediul academic să-i urmeze exemplul. Avem nevoie de aportul acestor specialiști”, a precizat președintele PNL Galați, George Stângă.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns