Strada Pictor Isser va fi modernizată. În sfârșit!

Distribuie articolul

Sunt vești bune pentru gălățeni care locuiesc pe strada Pictor Isser. Lucrările de modernizare a arterei vor fi reluate în curând, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Galați. Într-o primă fază se va lucra pe sectorul de drum cuprins între străzile 9 Mai și 1 Mai. Modernizarea străzii Isser va costa aproape trei milioane de lei și trebuie să fie gata până la jumătatea lunii februarie, anul viitor. Lucrările au fost blocate în urmă cu doi ani. Atunci firma de construcții care câștigase licitația pentru modernizarea străzii a anunțat că nu poate finaliza operațiunea.

„S-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul Modernizare str. Pictor Isser. Constructorul care a câștigat licitația este SC ROMSIT SRL. Valoarea contractului este de 2.911.469 lei cu TVA. Termenul de finalizare: 19.02.2018. Primul tronson unde se vor relua lucrările este cuprins între str. 9 Mai și str. 1 Mai. Acest proiect a fost blocat pentru că firma care a câștigat licitația în anul 2015 (S.C. Romlotus Instalații) a solicitat rezilierea contractului neputând duce la bun sfârșit această lucrare. A fost nevoie ca întreaga procedură să fie reluată”, anunță reprezentanții Primăriei Galați.

În ultimii doi ani, gălățenii care locuiesc pe strada Pictor Isser și trecătorii au fost nevoiți să se descurce în mijlocul unui șantier, cu șanțuri, noroi și praf.


Distribuie articolul

You May Also Like