Primăria Galați își face debara de 2 milioane de euro

Distribuie articolul

Primăria nu mai are spațiu pentru aspirator, murături și bidoane de plastic. De aceea, s-a gândit să investească într-o debara. Deoarece este cam scumpă, reprezentanții municipalității îi spun altfel: depozit. Pentru spațiile de depozitare aflate în proiect, Primăria vrea să plătească 2 milioane de euro.

Așadar, Primăria Galați vrea să construiască un spațiu de depozitare pe strada Macului, în vecinătatea parcării de tiruri. Investiția în valoare de 10 milioane de lei, ar urma să se concretizeze într-un spațiu îngrădit și amenajat în care vor fi depozitate resturile provenite din activitățile municipalității și rablele auto de pe domeniul public. Concret, acolo vor fi duse toate deșeurile care nu pot fi aruncate la groapa de gunoi a orașului, precum resturile apărute în urma tăierilor de arbori și demolărilor. De asemenea, la depozitul de pe strada Macului vor fi depozitate mașinile abandonate pe domeniul public după ce va fi aprobat un regulament privind ridicarea rablelor. Banii pentru investiția de pe drumul de centură în zona Brateș vor veni dintr-un împrumut bancar și nu de la bugetul local.

Proiectul are nevoie și de aprobarea Consiliului Local: acesta va fi supus aprobării în ședința legislativului local programată joi, 22 iunie.


Distribuie articolul

You May Also Like