Statul paralel: în timp ce liderii europeni se întâlnesc la Summit-ul de la Sibiu, guvernanții și asistații social se adună la o paranghelie, la Iași

Distribuie articolul

„Ziua Europei o sărbătorim anul acesta cu gândul la viitorul Uniunii Europene, al cărui profil se conturează în dezbaterile găzduite de România chiar astăzi, ca deținătoare a Președinției Consiliului UE.”

Așa începe mesajul prim-ministrului Viorica Dăncilă de Ziua Europei. Chiar dacă textul a fost scris de altcineva, mesajul premierului este penibil în condițiile în care guvernanții au fost puși la colț și bătuți la palmă pentru derapajele antidemocratice.

Statul paralel, agenturile străine, teroriștii, Soros, opoziția, europenii cu papion, multinaționalele, încălzirea globală, crocodilii, extratereștrii, toată lumea vrea răul României, cu excepția guvernanților plini de apucături și bube penale. Realitatea, însă, este tristă: pe 9 Mai, de Ziua Europei, în timp ce liderii europeni se adună la Sibiu ca să vorbească despre viitorul Uniunii Europene, jupânii partidului de guvernământ fac mitinguri electorale în Moldova.

Nu că ar fi ilegal să faci miting, dar este de porc să rechiziționezi autocare și să obligi oamenii amărâți de la țară să participe la o demonstrație de forță a liderului penal al partidului în timp ce premierul României vorbește despre valorile europene, coeziune, dezvoltare durabilă.

Este de-a dreptul de rahat să-ți vină toți colegii europeni acasă și pe tine să nu te invite în sufragerie, la discuția comună (socialiștii europeni vor participa la o mare întâlnire la Sibiu la care reprezentanții partidului de guvernământ din România nu au fost invitați).

Este îngrijorător faptul că România riscă să fie pedepsită din cauza unor indivizi preocupați să-și rezolve problemele cu legea și să umilească săraci cu duhul.
Și da, România merită patrioți, merită oameni cinstiți, merită politicieni adevărați. Cu siguranță, nu vor fi prea mulți la Iași.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns