Conducerea PNL vine la Galați. Delegația este condusă de Rareș Bogdan și de Ludovic Orban

Distribuie articolul

Campania politică se încinge. Duminică, la Galați vor veni liderii PNL și candidații liberali la Parlamentul European. În fruntea grupului liberal se vor afla cei doi candidați PNL, Rareș Bogdan și Siegfried Mureșan.

Manifestarea electorală va avea loc în Sala Sporturilor Dunărea. Evenimentul la care sunt așteptați numeroși gălățeni va începe duminică, la ora 13.00. În fața oamenilor vor veni candidații Rareș Bogdan și Siegfried Mureșan, dar și liderii PNL Ludovic Orban, Raluca Turcan, Robert Sighiartău și Ionuț Stroe.

„Rareș Bogdan, cap de listă al Partidului Național Liberal la alegerile europarlamentare, cel mai curajos lider de opinie, angrenat în bătălia împotriva minciunii, dezinformărilor și abuzurilor coaliției PSD-ALDE, din ultimii ani, va fi prezent, la Galați, alături de Siegfried Mureșan, primul negociator-șef român pentru bugetul UE și purtător de cuvânt al PPE.

Cei doi candidați liberali le vor vorbi gălățenilor despre reușitele PNL, de până în prezent, în Parlamentul European, dar și despre ce și cum vor face, în viitorul imediat, astfel încât prioritățile, pe care și le-au propus, să devină literă de lege pentru bunăstarea românilor. Vă așteptăm să-i cunoașteți, duminică, 12 mai, la Sala Sporturilor, începând cu ora 13.00! La eveniment, vor participa, de asemenea, Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal, Raluca Turcan, prim-vicepreședinte, Robert Sighiartău, secretar general și deputatul Ionuț Stroe”, a anunțat PNL Galați.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai.


Distribuie articolul

You May Also Like