Accident la „Prinț și cerșetor”. Trei oameni au fost loviți de o mașină pe trotuar

Distribuie articolul

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, produs în această dimineață, în Galați.

Un șofer care circula în zona Micro 39 (Prinț și cerșetor), pe un segment de drum pe, care se fac lucrări, a încercat să evite o autoutilitară, care nu i-a acordat prioritate, a pierdut controlul volanului și a urcat cu mașina pe trotuar, unde a acroșat trei pietoni, pe care i-a rănit, apoi a intrat în peretele unui magazin.

La fața locului au intervenit echipaje de la SMURD și Poliția Rutieră Galați.

Victimele accidentului au suferit numeroase leziuni și contuzii. Au primit primul ajutor la fața locului de la echipajele de salvare, apoi au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare și îngrijiri medicale.

Poliția Rutieră face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Potrivit primelor cercetări, accidentul a fost provocat de un alt șofer, care a virat la stânga, fără să îi acorde prioritate conducătorului auto care a intrat cu mașina în pietoni. Acesta a părăsit locul accidentului și a fost depistat de polițiștii rutieri la circa 20 minute după accident.

Ambii șoferi au fost testați pentru alcool, rezultatul fiind zero.

În caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau parchet.


Distribuie articolul

You May Also Like