SPORT/ Una bună, două rele în prima etapă din Liga 3

Distribuie articolul

Oțelul Galați a început noua ediție de campionat a Ligii a treia cu un eșec la limită (0-1) pe terenul nou promovatei CSM Rm. Sărat.

Eșecul administrat de nou promovata buzoiană dar și dezamăgirea suporterilor oțelari au condus la o reacție imediată a managerul general Cristian Munteanu prin care și-a  cerut scuze față de comunitatea gălățeană pentru rezultat.

 „Avem datoria să ne cerem scuze comunității oțelare, suporterilor, orașului, pentru rezultatul înregistrat în etapa de debut a noului sezon. Considerăm că acest start de campionat nu este demn de așteptările pe care întreaga suflare roș-alb-albastră le are de la acest club, însă momentele grele au datoria de a ne motiva, de a ne uni și de a lupta sportiv cu și mai multă determinare”, a spus Munteanu.

Antrenorul Petre Grigoraș a început partida de la Rm. Sărat in următoarea componenta: Dinu -Stancu, Sîrghi, Ghiocel, Popescu -Neagu, Cireș, Iani- Gavrilă, Matei, Petrache. Au mai evoluat: Ursu, Ghinea, Nica, Cârjan și Dobre.

Sporting Liești e liderul seriei !

 Aflată la al optulea sezon în Liga a III-a, echipa din Liesti a avut un debut excelent. Lieştenii au surclasat Sportul Chiscani cu 5-2 (1-0) prin golurile inscrise de Manea, Stan, Danaila, Zarnescu si Grigoras.

Sporting Liești a jucat în formula:

 Vădeanu -Iancu, Voicu, Gâţă, Manea- Lupu, Mihu, Zărnescu, Stan- Bandac, Dănăilă. După pauză au mai jucat: Bârlădeanu, Grigoraş, Constantinescu, Dima şi Călin.

Avântul a cedat la scor de forfeit cu Dacia Unirea Braila

Avântul Valea Mărului a avut o misiune complicata cu cei de la Dacia Unirea Braila, echipa ce emite pretentii  la promovare.

Scorul final a fost 3-0 (0-0) în favoarea oaspetilor braileni.

Avântul Valea Marului a jucat in formula: Vlasie -Popa, Antofe, Moise, Hilohi -Iacob, Ignat -Murgoci, Drăgan, Afteni -Ţâmpău. Au mai evoluat: Frunză, Blănaru şi Popa.


Distribuie articolul

You May Also Like