Parcul Rizer își schimbă proprietarul. Obiectivul va fi modernizat

Distribuie articolul


Parcul Rizer din orașul Galați își schimbă proprietarul. Primăria a acceptat să cedeze parcul Consiliului Județean. După schimbarea proprietarului, zona va intra într-un amplu proces de modernizare.


Decizia privind schimbarea proprietarului va fi luată marți de consilierii locali. Propunerea se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local. Consilierii județeni au făcut deja primul pas. Recent au aprobat un proiect de hotărâre prin care solicită Primăriei Galați să cedeze dreptul de proprietate asupra terenului de peste 30.000 de mp.


„Proiect de hotărâre privind trecerea unui bun imobil din domeniul public al municipiului Galați în domeniul public al județului Galați”, scrie la punctul 19 de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Galați.


Conducerea Consiliului Județean a anunțat pe rețelele de socializare că vrea să transforme Parcul Rizer într-un loc care să îmbine cultura cu relaxarea în aer liber.

Este vorba despre o modernizare, dar și despre o amenajare peisagistică, prin formarea de noi zone verzi. Consiliul Judeţean Galaţi deţine deja 4600 de mp în Parcul Rizer pe care se construieşte noul sediu al Muzeului de Artă Vizuală.

Prin modernizarea întregului parc se va forma un spaţiu pentru organizarea de evenimente culturale şi spectacole în aer liber, precizează reprezentanții Consiliului.


Distribuie articolul

You May Also Like