Achiziționează produsele realizate de persoane cu dizabilități și susține proiectele Fundației Inimă de Copil

Distribuie articolul

Fundația Inimă de Copil furnizează și administrează servicii sociale pentru copii si familii defavorizate, fiind recunoscută și apreciată ca una dintre cele mai bune și eficiente organizații de profil (www.inimadecopil.ro).

Cu ajutorul voluntarilor și al specialiștilor în domeniul educației, recuperării psihologice sau fizice a copiilor din familii în dificultate sau cu nevoi speciale, fundația a reușit să schimbe în bine destine și să aducă zâmbetul pe chipul multor copii, ceea ce le oferă curajul și energia de a merge mai departe.

Ateliere cu suflet” este unul dintre proiectele Fundației Inima de Copil, având statut de Unitate Protejată conform Legii 448/2006, care prevede că firmele care au peste 50 de angajați au obligația de a plăti lunar către stat o taxă pentru persoanele cu dizabilități neangajate sau pot utiliza contravaloarea acestei taxe pentru achiziții de produse și servicii de la Unități Protejate Autorizate.

 

 

„Achiziționând produsele realizate de Atelierul cu suflet, veți putea contribui la susținerea proiectelor noastre și, nu în ultimul rând, ne veți ajuta să asigurăm în continuare locuri de muncă pentru persoanele defavorizate.

În prezent, tot mai multe companii apelează la obiecte personalizate pentru promovarea propriei identități, precum și a mărcilor pe care le reprezintă. De aceea, Atelierul cu suflet vă  oferă o gamă largă de produse de bună calitate, care pot fi inscripționate sau personalizate conform cerințelor dumneavoastră, printre care:

-Semnalistică de interior sau exterior

– Ecusoane, Brelocuri inscripționate laser sau prin serigrafie

-Gravură pe lemn, piele, sticlă

-Sticlărie pictată manual (pahare, sticle, carafe)

-Personalizare prin broderie / imprimare pentru: Lenjerii, prosoape, echipamente de lucru și promoționale”.

 

 

Cei interesați de produsele realizate în cadrul Atelierului cu suflet, pot lua legătura cu Adina Vasile – 0741.159.165 – adina.vasile@inimadecopil.ro.

 


Distribuie articolul

You May Also Like