SPORT/ Victorie la Bacău înainte de derby!

Distribuie articolul

Oțelul Galați s-a impus ieri pe terenul celor de la CSM Bacău cu scorul de 3-1 (1-1), meci contând pentru etapa 15 a Ligii 3, seria 2. Băcăuanii au fost cei care au deschis scorul prin Strat în min. 15, gălățenii reușind egalarea înainte de pauză prin Cârjan, în min. 41.

La reluare, tot oțelarii au fost cei care au pus presiune pe poarta adversă și logic au preluat conducerea prin punctul înscris de Petrache în min. 71. Scorul final a fost stabilit de Gavrilă, acesta transformând un penalty obținut de Nica în prelungirile partidei – min. 90+3.

Oțelul a început meciul în următoarea formulă: Ursu – Stoian, Sârghi, Cucu, Ghiocel – Neagu, Dobre – Petrache, Păun, Nica – Cârjan. Pe parcurs au mai intrat: Marquinhos, Farcaș, Sevastian, Gavrilă și Răducan.

Celelalte echipe gălățene, Sporting Liești și Avântul Valea Mărului au evoluat tot în deplasare și au fost învinse: Dacia Unirea Brăila – Sporting Liești 4-0 (3-0) și Viitorul Ianca – Avântul Valea Mărului 5-2 (2-0).

În clasament, lider este Oțelul Galați cu 35 de puncte, cu trei mai multe decât Dacia Unirea Brăila. Săptămâna viitoare este programat derby-ul seriei, la Galați, Oțelul urmând să întâlnească echipa brăileană, sâmbătă, 18 aprilie, ora 17. Celelalte echipe gălățene vor evolua pe teren propriu: Sporting Liești – Viitorul Ianca și Avântul Valea Mărului – CSM Focșani.


Distribuie articolul

You May Also Like