Spectacolul „MaMe” și incursiunea „Play Shakespeare”

Distribuie articolul

În acest weekend, Teatru Dramatic „Fani Tardini” găzduiește spectacolul nominalizat la UNITER – „MaMe” și o incursiune în opera lui Shakespeare prin „Play Shakespeare”.

Mâine, la ora 19.00, gălățenii sunt invitați la spectacolul „MaMe”, o producție remarcabilă care – acum trei ani – a adus regizorului Cristian Ban o nominalizare la prestigiosul Premiu UNITER pentru cea mai bună regie. Spectacolul se va desfășura pe scena locală și promite o experiență teatrală unică, explorând teme profunde precum memorie, copilărie, bătrânețe, și relația complexă dintre mame și copiii lor. „MaMe” se bazează pe amintirile personale ale actorilor din distribuție, printre care se numără Svetlana Friptu, Radu Horghidan, Ana Maria Ciucanu, Ionuț Moldoveanu, Elena Anghel, Ștefan Forir, Oana Mogoș, și Răzvan Clopoțel, cu scenografia creată de Iulia Gherghescu.

 

În continuare, sâmbătă, de la ora 19.00, Teatrul Dramatic va prezenta spectacolul „Play Shakespeare”, o selecție din cele mai îndrăgite opere ale lui William Shakespeare. Spectacolul este un colaj din piese emblematice precum „Îmblânzirea scorpiei”, „Cum vă place”, „Romeo și Julieta”, și multe altele, aducând în fața publicului esența dramaturgiei shakespeariene. Sub conducerea actriței Oana Preda, trupa de teatru „JoY ART Theatre junior” promite o seară memorabilă, cu interpretări de excepție din partea unui ansamblu talentat de tineri actori, inclusiv David Alexandru Gheorghe, Alexie Dolea, și Cristiana Rapotan.


Distribuie articolul

You May Also Like