Nu rata cel mai așteptat eveniment studențesc: Balul Bobocilor Mediciniști Galați 2017

Distribuie articolul

Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi, Facultatea de Medicină și Farmacie și Universitatea „Dunărea de Jos” Galați  dau startul distracţiei organizând cea de-a IX-a ediție a evenimentului Balul Bobocilor Medicinişti, pe data de 15 decembrie 2017, începând cu orele 22.00, în Club Fratelli Galați.

Astfel, bobocii studenţi cei mai îndrăzneți ai Facultăţii de Medicină şi Farmacie, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi vor încerca să convingă juriul că prin creativitate, ingeniozitate, cunoştinţe generale şi carismă merită să obțină mult râvnitele titluri de „Miss şi Mister Boboc 2017”. 

Evenimentul, devenit tradiţie încă din anul 2009, are ca scop principal integrarea studenţilor din anul întâi, deoarece crearea unor legături reprezintă baza formării unui mediu social şi şcolar proliferant. Organizatorii Balului Bobocilor vor asigura studenţilor, dar şi profesorilor un cadru ideal în care distracţia şi relaxarea vor fi cuvintele cheie ale serii. Invitatul special al serii este îndrăgitul artist  SPEAK, care va încânta auditoriul cu cele mai în vogă hituri și care nu vine singur, ci împreună cu Ștefania. Atmosfera va fi întreținută de prezentatorul MC Mihai Bejan.

„Balul Bobocilor Mediciniști Galați valorifică pontețialul artistic, estetic, fizic și psihic al studenților-boboci pentru sprijinirea dezvoltării continue a personalității individuale a acestora, dar evenimentul asigură și o oarecare integrare a studenților în viața socială. Chiar dacă Facultatea de Medicină nu este una ușoară, studenții mediciniști știu să-și facă timp și pentru puțină distracție și socializare, elemente care trebuie să se regăsească în viața fiecărui student.”, a declarat Valentina Mihalcea- președinte SSMG.

La eveniment sunt așteptați toți studenții Universității „Dunărea de Jos” Galați, precum și absolvenți, tineri din comunitatea gălățeană, cadre didactice ale Facultății de Medicină și Farmacie, parteneri, sponsori și nu numai.

Vă invităm să vă alăturați inițiativei de promovare a bobocilor mediciniști, printr-un parteneriat cu organizatorii acestui eveniment, scriindu-le pe adresa de e-mail: ssmgalati@gmail.com. Pentru rezervări vă rugăm sunați la numărul de telefon: 0742 211 444- Răzvan Iacob- vicepreședinte SSMG sau 0743 667 231- Valentina Mihalcea- președinte SSMG.

Fiți cu ochii în patru! Biletele vor fi disponibile în curând.

Partener media: expressdedunare.ro


Distribuie articolul

You May Also Like