„Specialiștii” Primăriei Galați își bat joc de șoferi. Sensurile unice care au fost anunțate nu vor fi folosite prea curând

Distribuie articolul

Spunea primarul Ionuț Pucheanu, în mod ironic, că în Galați sunt prea mulți experți în trafic, referindu-se la cetățenii care au criticat sensurile unice anunțate de Primărie. Noi nu știm câți experți sunt în Galați dar, cu siguranță, nu se găsesc prin Primărie. Ne-am convins de treaba asta după ce angajații municipalității au recomandat SUSPENDAREA celor 23 de sensuri unice pe care Primăria nici nu a apucat să le introducă!

Practic, printre rudele, prietenii și atârnătorii de partid care au carte de muncă la municipalitate sau care sug din ciurul numit buget local, nu se găsește nici un  expert în trafic. Dacă ar fi existat, le-ar fi spus edililor să nu pună căruța în fața boilor care nu înțeleg povestea cu sensuri unice. Cum naiba să anunți în presă modificări la regulile de circulație pe sectorul cuprins între Domnească-Traian-Basarabiei și Prundului, să atârni pe străzi o grămadă de semne de circulație și apoi să spui că acestea nu sunt valabile? Păi, nu ai știut bre, expertule de la Primărie, că urmează să scobești strada Basarabiei, ceea ce te împiedică să aplici noile sensuri unice pe 23 de străzi din zonă?

Din păcate, în Primăria Galați nu sunt experți nici în alte domenii de activitate. La parcarea supraetajată de la Ancora, „experții” municipalității au aflat că în subteran sunt rețele de utilități după ce s-au apucat de săpat, iar lucrarea a intrat în pauză. La Parcul Industrial, „specialiștii” nu au făcut nici o afacere dar s-au trezit fără terenul de sub picioare(la propriu), iar la Transurb și-au împărțit funcțiile la partid și a ieșit scandal. „Experții”  Primăriei au trecut pasajul din centru în mapele de prezentare, dar nu și în proiectul finanțat de la buget, și acum se dau de ceasul morții ca să găsească un constructor dispus să facă lucrarea. De plajă s-a ales praful, despre proiectul portului de ambarcațiuni de lux nu se mai aude nimic iar groapa de pe strada Rizer stă cu burta la soare de aproape jumătate de an deși primarul Pucheanu spunea că treaba se rezolvă în câteva zile. În rest, toți ne pricepem la administrație, chiar și edilii. Părerea mea!


Distribuie articolul

You May Also Like