Adolescenți reținuți, după ce au fost prinși la furat

Distribuie articolul

Doi adolescenți din Galați, de 16 și 17 ani, au fost reținuți de Secția 2 Poliție, după ce au fost prinși la furat într-un supermarket din Țiglina 2.

Ancheta a stabilit că aceștia erau autorii mai multor furturi din același magazin, valoarea prejudiciului fiind de aproape 8.000 lei.

„La data de 24 august a.c., în jurul orei 12.20, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați de către reprezentantul unui market, situat pe strada Constructorilor, din municipiul Galați, cu privire la faptul că, în incinta magazinului, se află doi tineri pe care angajați i-au recunoscut ca fiind prezumtivii autori ai unor fapte de furt de pe raft, săvârșite anterior. Polițiștii au mers imediat la fața locului, unde au identificat doi adolescenți, de 16 și 17 ani, din municipiul Galați, aceștia fiind conduși la sediul Poliției pentru audieri. În urma probatoriului administrat, a rezultat că, în perioada 18.07 – 17.08.2021, aceștia ar fi comis șase fapte de furt, sustrăgând de pe rafturile magazinului bunuri în valoare de aproximativ 7 690 de lei. Cei doi au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, în cursul zilei de astăzi urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, precizează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns