Șofer din Galați, reținut în Vrancea

Distribuie articolul

Poliţiştii Serviciului Rutier Vrancea au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 25 de ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galați, care a produs un accident rutier pe DN 2 E85, aflându-se sub influenţa substanțelor interzise

„La data de 13 septembrie a.c., ora 18.02, pe DN 2 E 85, la km 188+400 m în afara localității Garoafa, un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Tecuci, județul Galati, a condus un autoturism din direcția Garoafa către Focșani,  a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 25 de ani, din municipiul Bacău, județul Bacau, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism”, precizează IPJ Vrancea.

Inițial, în urma producerii accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a două persoane și rănirea ușoară a altor trei persoane.

 

Din nefericire, una dintre persoanele rănite grav, femeia de 25 de ani, din județul Bacău, a decedat la spital.

În urma impactului, mai multe fragmente de la cele trei autoturisme au produs avarii altor două autoturisme, care circulau pe direcția Garoafa-Focșani.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor biologice, în urma testării, rezultând că acesta ar fi consumat substanțe interzise.

În baza probatoriului administrat în cauză, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

În cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat  instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.


Distribuie articolul

You May Also Like