Percheziții la braconieri

Distribuie articolul

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Galați efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 342  alin. (2)  din  Cod penal, uz de arma fara drept , faptă prevăzută și pedepsită de art. 343 alin. (2)   din  Cod penal si braconaj cinegetic , faptă prevăzută și pedepsită de art.  42  alin. (1)   din  Legea 407/2006, privind vanatoarea si protectia fondului cinegetic.

 ”În data de 14.09.2018, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Galați, ca urmare a unor măsuri cu specific polițienesc şi de cercetare penală, au efectuat o percheziţie domiciliară autorizată la un imobil amplasat pe raza  comunei Tudor Vladimirescu,județul Galați, unde locuiau două persoane, tată și fiu. În urma efectuării percheziției au fost depistate două arme, și anume o armă de tir sportiv cu aer comprimat, calibrul 5,5mm, un pistol neletal și 28 alice, calibrul 5,5mm”, precizează IPJ Galați.

Din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca bunurile sus menţionate aparţin fiului proprietarului, care  în perioada septembrie 2017- septembrie 2018, folosind în mod repetat arma neletală, a împuşcat diferite specii de păsări pe raza comunei Tudor Vladimirescu.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like