Socialiștii și-au desemnat ciracii!

Distribuie articolul

O așa listă frugală n-a avut PSD nici când se numea FSN.

Adică cum bă nătărăilor să deschidă lista un fost fotbalist care nici pe teren n-a performat. Măcar la Marius Stan, life, avea ăla meciuri în prima ligă ca jucător mai mult decât puricii făcuți de Humelnicu în Primărie. Nemaipunând la socoteală performanțele ca și conducător de club. Dorinel Munteanu? Ăsta nu că i-a dat cu flit lui Cristache și candidează la Cluj.

Păi dacă încerci un motor de căutare pe numele liderului socialist pentru Senat, se strâmbă și tastatura! Fotbalist la Cimentul Fieni –asta parcă-i prin celebrul județ Dâmbovița, Dunărea Galați, Gloria Buzău, Dacia Unirea Brăila (astea așa, pe lângă casă!) și în final două echipe trăsnet din Azerbaijan- țineți-vă bine: Sahdag Qusar și Gilan Qabala! Du-te, bă!

Pe Viorica – care nu știe ce-i frica, o lăsăm momentan acolo, pe locul ei. 1 la Camera Deputaților. În spatele acesteia, Nechita. Doftorul de se credea ayatollah la chermezele socialiștilor. Când deschidea gura domn doctor cerea liniște ca să fie ascultat și începea cam așa: „…vă vorbește Ministerul Sănătății!” Hai să mori tu, doctore! Acum, na o să intre că-l ajută fizicu’. Apropo, cât mai are? 150-175 ani? Sincer, m-am plictisit tot auzind de el.

După dactor, alt specimen, Mitică-ciasuri. Ăla de-și căuta lipeli cu gagici pe Tinder iar acum circulă cu viteză regulamentară, nu de alta dar să nu i se facă rău domniței avocat Naggar care e și ea prin zonă. Nu contează că abia a depus jurământul de consilier județean. Trebuie musai să fie prin zonă pentru impresionare.

Clar, mai sunt unii puși la mișto. Hamza care tocmai a pierdut alegerile la Ivești, Gâdei de la Tg. Bujor care va fi interesat de Camera Deputaților probabil într-o altă viață. Tanti aia care a fost pe la CD iar acum vrea să dea o raită și prin Senat și în rest, nimic. Un But(un)oi și o ciupercă. Asta e oferta socialiștilor!

Păi bre, nici de Meniul Zilei nu-i bună garnitura asta. Aduce mai degrabă a marfar…


Distribuie articolul

You May Also Like