SPORT/ Oțelul, lider la zi în Liga 3!

Distribuie articolul

Cea de-a șasea etapă a Ligii a treia la fotbal și-a desfășurat ieri partidele, echipele gălățene obținând rezultate pozitive.

Oțelul a evoluat pe teren propriu în compania celor de la CSM Bacău. Meciul a fost la discreția gazdelor, băcăuanii nepunând probleme deosebite. De altfel, oțelarii au deschis scorul destul de repede prin Neagu în minutul 12 iar Gavrilă a majorat diferența opt minute mai târziu, stabilind scorul primei reprize.

După reluare, gălățenii au mai punctat de două ori prin Nica(min. 63) și Cireș(min. 83) adjudecându-și în final victoria cu 4-0.
Antrenorul Petre Grigoraș a aliniat la start următoarea formulă de echipă: Ursu- Farcaș, Sârghi, Ghiocel, Popescu- Neagu, Iani- Răducan, Gavrilă, Nica- Cârjan. Pe parcurs au mai intrat Sevastian, Cireș, Petrache, Stancu și noua achiziție Păun.

În cel de-al doilea meci în care a fost implicată o echipă din județul Galați, Sporting Liești a învins pe teren propriu Dacia Unirea Brăila cu scorul de 2-1 prin punctele înscrise de Grigoraș și Lupu, respectiv Shedrack.

În sfârșit, a obținut și Avântul Valea Mărului primul punct din această ediție prin remiza albă de pe teren propriu cu Viitorul Ianca.
Într-o altă partidă contând pentru partea superioară a clasamentului, CSM Râmnicu Sărat a cedat primele puncte, fiind învinsă cu 2-0 pe propriu teren de CSM Focșani.

În urma acestor rezultate s-a produs și modificarea liderului la zi, râmnicenii cedând șefia grupei gălățenilor de la Oțelul care au acumulat 13 puncte(patru victorii, un egal și o înfrângere), golaveraj 11-4. Cu același număr de puncte mai sunt CSM Râmnicu Sărat și Sporting Liești.

Săptămâna ce vine, mai precis sâmbătă 24 octombrie este programată etapa a șaptea a Ligii a treia, cap de afiș fiind derby-ul Dacia Unirea Brăila – Oțelul Galați, meci ce se va desfășura la Însurăței. Sporting Liești va evolua la Ianca cu Viitorul din localitate iar Avântul Valea Mărului va avea un meci aproape imposibil, în deplasare la CSM Focșani.


Distribuie articolul

You May Also Like