Slujbă religioasă clandestină

Distribuie articolul

Doi bărbați din județul Galați au fost amendați de Poliție, pentru că au organizat o slujbă religioasă, contrar dispozițiilor legale în starea de urgență.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă că, în cursul zilei de astăzi, într-o localitate de pe raza județului Galați, s-ar fi desfășurat o slujbă religioasă, la care au participat mai multe persoane, polițiștii din cadrul I.P. J. Galați au efectuat verificări, și au stabilit că, în jurul orei 11, în comuna Munteni, a avut loc o slujbă religioasă, la care au participat mai multe persoane din localitate.

A fost identificat atât cel care a organizat ceremonia, un bărbat, de 44 de ani, din comuna Munteni, cât și cel care a postat imaginile pe rețeaua de socializare, un tânăr, de 26 de ani, din aceeași localitate”, informează IPJ Galați.

Cei doi au fost sancționați contravențional, fiecare cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 1/2020.

În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care au participat la adunarea religioasă, încălcând, in acest fel, dispozițiile legale în vigoare.


Distribuie articolul

You May Also Like