Nu ne-am luat țeapă doar cu plaja Dunărea ci și cu politicienii

Distribuie articolul

Minciuna are picioare scurte mai ales dacă membrele ies dintr-un slip. Aflăm că Primăria Galați se gândește să rezilieze contractul firmei Karan Bussines & Finance SRL. Cică băieții de la Karan nu au respectat contractul privind concesionarea plajei Dunărea și, la spartul târgului, s-a trezit municipalitatea să arate cu degetul.

Vă spunem noi cum stă treaba la complexul Dunărea, numit mai nou Jungle Splash: edilii ne-au aruncat cu nisip în ochi iar afaceriștii de la plajă ne-au turnat o covată cu apă în cap, prezentată pe post de piscină. Toate, pe bază de tupeu. Ar fi interesant de aflat ce investiții a făcut până acum marele Karan și ce bani a scos toată vara din bilete, chirii și alte paranghelii. Totodată, ar fi bine de știut cum a apărut în viața noastră personajul Karan despre care primarul Pucheanu avea prin primăvară numai cuvinte frumoase. Probabil, subiectul va deveni interesant și pentru „turiștii” de la Curtea de Conturi care ar dori să afle cum își recuperează pîrleala Primăria din Galați.

Acum Primăria s-a supărat, cică nu vrea să mai tolereze neseriozitatea companiei care a preluat plaja. Hai sictir. Nu se lăuda primarul Ionuț Pucheanu cu marea investiție de la plajă în momentul în care semna contractul cu Karan? Apoi, când chestia a început să pută a țeapă, nu primarul declara că nu are ce să facă pentru că există un contract care prevede termene și plata unei redevențe lunare?

A trecut vara și aflăm că redevențele și garanția nu au fost plătite, nici contractul nu a fost respectat. Atunci cine naiba minte? Probabil și unii și ceilalți. Părerea mea!


Distribuie articolul

You May Also Like