Sinucidere suspectă, anchetată de Poliție

Distribuie articolul

Poliția din Galați face anchetă în cazul morții suspecte a unei adolescente de 16 ani, din Braniștea. Fata a murit, aparent, din cauza unei supradoze de medicamente, însă moartea sa ridică mai multe semne de întrebare, întrucât pe corpul său au fost observate mai multe semne de violență.

Spitalul de Copii din Galați, unde adolescenta, elevă de liceu, a fost adusă în stare foarte gravă, a sesizat Poliția la 112.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului nu au putut discuta cu minora pentru a putea stabili motivul pentru care aceasta a recurs la acest gest, însă, întrucât prezenta mai multe echimoze pe membrele inferioare, pe gât și pe corp, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ulterior, în cursul zilei de 26 iulie, minora a decedat la unitatea spitalicească unde era internată. În cauză s-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Galați pentru efectuarea necropsiei și stabilea cauzelor decesului. În dosarul penal întocmit inițial a fost schimbată încadrarea faptei din Lovire sau alte violențe în Ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei”, a precizat IPJ Galați.

Familia fetei face acuzații mult mai grave. Rudele minorei decedate susțin că fata ar fi fost bătută și molestată sexual de un bărbat cu care ar fi avut o relație amoroasă. Mai mult decât atât, când părinții adolescentei i-au interzis să se mai vadă cu bărbatul respectiv, mai în vârstă ca ea, ar fi fost amenințați.

Medicii legiști urmează să stabilească, după necropsie, cauza exactă a morții fetei, dacă aceasta a fost agesată fizic și sexual. Polițiștii și procurorii trebuie să lămurească împrejurările exacte în care a murit minora.


Distribuie articolul

You May Also Like