Și-a terorizat vecinii

Distribuie articolul

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 48 ani, din comuna Vlădești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și tentativă la tâlhărie calificată.

”Din cercetări a reieșit că, în seara de 20 ianuarie, în jurul orei 20.00, bărbatul ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unei consătence de 76 ani, cu scopul de a obține de la aceasta bani, prin amenințări și acte de violență. Întrucât toate căile de acces în locuință erau asigurate, persoana bănuită ar fi renunțat la comiterea acestei fapte și ar fi intrat într-un alt imobil de peste drum, unde, folosind un băț, i-ar fi amenințat cu moartea pe proprietari, un bărbat de 68 ani și o femeie de 61 ani, solicitându-le toți banii din casă. Cei doi ar fi reușit să scape de agresor, convingându-l că au banii pe card și promițându-i că îi va primi a doua zi”, precizează IPJ Galați.

În cursul zilei de 24 ianuarie, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.


Distribuie articolul

You May Also Like