Semimaraton Hervis Galați 2018: află cum te poți înscrie

Distribuie articolul

S-a încheiat procesul de înscriere a proiectelor în cadrul evenimentului Semimaraton Hervis Galați 2018. Acesta va fi organizat pentru a cincea oară de către Fundația Comunitară Galați, pe 27 mai 2018, iar cauzele înscrise  au fost supuse jurizării.

Potrivit reprezentanților fundației, fiecare cauză a primit câte un punctaj din partea membrilor jurați care s-a concretizat în mediile de mai jos:

  1. FUNDAȚIA MOTIVATION ROMANIA – Mobilitate și viață independent pentru 5 persoane în scaun rulant din Galați: 98%
  2. ASOCIAȚIA PENTRU TURISM ȘI ECOLOGIE „CLUB ALBATROS” GALAȚI – „Hai cu noi pe munte!” (cursuri de educație montană): 88,40%
  3. ASOCIAȚIA „FAMILY HOPE AUTISM” – Aleargă alături de „Family Hope Autism”: 83%
  4. CLUB ROTARACT „DUNĂREA DE JOS” GALAȚI – „Grădina poveștilor” (amenajare spațiu de joacă Grădinița nr. 26): 78,20%
  5. CRISTIAN ONOFREI – „Un semimaraton, o speranță pentru Nicolas”: 75,80%
  6. ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR COPIILOR SLAB VĂZĂTORI ȘI NEVĂZĂTORI – Muntele, noi experințe și provocări pentru copiii nevăzători: 75,20%
  7. ASOCIAȚIA „AJUTAȚI-L PE LĂBUȘ” GALAȚI – „Sterilizarea câinilor cu/ fără stăpân”: 70%

Conform regulamentului, Fundația Comunitară Galați participă la cea de-a cincea ediție a evenimentului Semimaraton Hervis Galați 2018 cu propria cauză, și anume programul Fondul de Burse.

Aflat sub deviza „Sprijină educația și emoția anilor de liceu”, acest program a luat ființă în 2016 și vizează îndeosebi sprijinul financiar și moral pentru elevii din ciclul liceal și profesional care riscă abandonul școlar din pricina veniturilor scăzute ale familiilor din care provin.

Astfel, gălățenii sunt invitați să se înscrie ca alergători sau simpli donatori pentru a susține oricare dintre cauzele prezentate, începând cu 15 februarie.

Detalii despre eveniment, taxele de participare sau informații despre cauzele înscrise, găsiți accesând pagina de Facebook: http://bit.ly/2nVbxDH.


Distribuie articolul

You May Also Like