De Valentine’s Day îndrăgostiții pedalează la Shopping City Galați

Distribuie articolul

„Pe 14 februarie, în Shopping City Galați va avea loc o cursă a dragostei, în care participanții vor fi premiați pe loc, cu accesorii romantice sau cutii de bomboane.

Centrul comercial, în parteneriat cu sala de fitness One Gym, organizează de Valentine’s Day, timp de două ore, evenimentul „Kilometri de dragoste”, o competiție în care îndrăgostiții sunt invitați să pedaleze pe biciclete fixe.

Numărul kilometrilor pedalați pe Bicicletele Îndrăgostiților le poate aduce concurenților premiul cel mare al competiției. Primul clasat în cursa iubirii va fi desemnat câștigătorul unui set de biciclete, pentru cele mai frumoase experiențe de dragoste, pe două roți, alături de jumătatea sa”, potrivit unui comunicat de presă.

Se pare că evenimentul „Kilometri de dragoste” se va desfășura miercuri, de Valentine’s Day, în zona scărilor rulante din Shopping City Galați, între orele 17:00 – 19:00.

Mai multe informații despre eveniment, dar și despre campaniile desfășurate în centrul comercial sunt disponibile pe pagina de Facebook Shopping City Galați.

 


Distribuie articolul

You May Also Like